A champion is a man who gets up when he can´t.

(Jack Dempsey, American boxer and world champion between 1919-26)

Management trainingx

Elk managementteam kan beter functioneren dan nu het geval is. De interimmanager.nl heeft jarenlang in verschillende MT’s van het bedrijfsleven gefunctioneerd. Daarbij is veel goed gegaan en heel veel ook niet. Doorgaans wordt er te lang vergaderd, zijn de actielijsten te lang en zijn de acties niet op tijd gerealiseerd. Wat gebeurt er met alle ideeën die de revue passeren en maar blijven liggen? En alsof dat niet genoeg is. In elk nog zo gezellig MT is rivaliteit en wordt niet door iedereen de waarheid gesproken met als gevolg dat er weinig of geen echte synergie is. Een management training brengt dit in kaart.

De interimmanager.nl kan met korte trainingen van MT’s al veel verbetering brengen. Hands-on en met veel humor wordt uw MT tot inzicht gebracht en dat is zoals u weet de eerste stap in richting duurzame verandering.

In tegenstelling tot andere Trainings- en adviesbureaus die met modellen goochelen of verwarren met containerbegrippen zoals “communicatie” onderscheidt deinterimmanager.nl zich door zijn unieke combinatie van enerzijds stevige doelgerichte hands-on manager die het spel van alle kanten kent en doorleefd heeft en anderzijds door zijn mensgerichte aansturing.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.